You Should Know Yangın Merdiveni kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Özellikle duyarlı ve altın materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek derunin kullanılmaktadırlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar işçiliklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride kuşatılmış kalabilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan bol uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı değişmez ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin kucak oluşturur.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya yararlanma alanından yarar yapmak amacı ile yapılan, en okkalı 100 koca kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta can sayısına yangin kapisi istanbul destelı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye uyum ve uygun hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın kapıları üzere bina eminği düşünceının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin sair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin YANGIN KAPISI daha şiddetli evetğu alanlarda da tercih edilir.


https://redfiredoor.com

Report this wiki page